Diplast Kft.
2049 Diósd Homokbánya u.77.
Mobil: 36 20 9340 309
Mobil: 36 20 9458 660
 
 
Termékek
REHAU SYNEGO PROFIL PASSZÍV HÁZHOZ IS
Termék kínálatunk ÚJ nyílászárócsaláddal bővült!!!
REHAU SYNEGO  termékcsalád!
 
 
További részletekért katt ide
BEJÁRATI AJTÓK
 Bejárati Ajtók 
 
17743053_8c86816694_m.jpg
 
Bejárati ajtóhoz kérje ajánlatunkat!

Beltéri ajtó

Beltéri ajtó

A beltéri ajtó, funkcióját tekintve a lakás/iroda belső helyiségeinek szeparálását, egymástól való elkülönítését látja el. Mivel elhelyezéséből adódóan a beltéri ajtó nincs kitéve a külső környezet időjárási tényezőinek, továbbá védelmi funkciót sem kell ellátnia, egy beltéri ajtó szerkezeti felépítése kevésbé erős, mint egy bejárati ajtóé.

Beltéri ajtó design

Beltéri ajtó 114

A beltéri ajtó nemcsak térelválasztó elemként, hanem a lakás belső stílusának meghatározó formai elemeként is funkcionál.
Ebből adódóan a beltéri ajtó kiválasztásánál nagy szerepet kap a design, a küllem. Mint ahogy egy lakás vagy épület helyiségei is különböznek, épp úgy a beltéri ajtóknak sem kell feltétlenül egyformának lennie, mind forma, mind színvilág tekintetében eltérhetnek.
Mivel egy beltéri ajtó – pl. egy konyhai beltéri ajtó – nem kell, hogy átláthatatlan és törhetetlen legyen, hatalmas teret kap az egyedi ízlés; a mintázat, a kivágások, az üvegezés lehetőségei szinte végtelenek.

Beltéri ajtó speciális igények szerint

Egy beltéri ajtó esetén is előfordulhat, hogy speciális igényeket kell teljesítenie -, pl. egy hangstúdió beltéri ajtója tökéletes hangszigetelésű kell legyen, vagy egy kisebb méretű előszobából nyíló beltéri ajtónál üveg helyett tükörrel van megoldva az üvegezés... A mai korszerű beltéri ajtó gyártásban minden igényre van megoldás.

Beltéri ajtó 115Beltéri ajtó kínálatunk

- Basic beltéri ajtó: A natúr fa Basic beltéri ajtó választékban kapható ajtók természetességükkel és melegségükkel különleges enteriőrt teremtenek otthonában.

- Standard beltéri ajtó: A Standard beltéri ajtó család dekorfóliázott, utólag szerelhető tokszerkezettel készült termékekkel várja az érdeklődőket

Gyakori kérdések - Információk
A gyakran feltett kérdésekre
választ kaphat, ha 
 
 
Minden amit a vásárlás előtt érdemes megtudni.
 
Kapcsolat
Ajtó Ablak Centrum
Elköltöztünk!!!!
Új címünk:2049 Diósd Homokbánya u.77.
 
Mobil: +3620/9458-660
Mobil: +3620/4600-639
Mobil: +3620/9340-309
            info@ajtoablakcentrum.com
Személyes megbeszéléshez telefonos egyeztetés szükséges!!!!
              
 
 
   
Műanyag ablak, fa ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, beltéri ajtó, redőny | Ajtó-ablak Centrum INweb Informatika