Diplast Kft.
2049 Diósd Homokbánya u.77.
Mobil: 36 20 9340 309
Mobil: 36 20 9458 660
 
 
Termékek
REHAU SYNEGO PROFIL PASSZÍV HÁZHOZ IS
Termék kínálatunk ÚJ nyílászárócsaláddal bővült!!!
REHAU SYNEGO  termékcsalád!
 
BEJÁRATI AJTÓK
 Bejárati Ajtók 
 
17743053_8c86816694_m.jpg
 
Bejárati ajtóhoz kérje ajánlatunkat!

Redőny

Redőny

Az épület árnyékolástechnika legalapvetőbb és legelterjedtebb eszköze a redőny.
Elsődleges szerepe a beeső fénymennyiség szabályozása, de emellett egy jó minőségű, korszerű technikával készült redőnyök használatával nagymértékben csökkenthető a helyiség hőmérséklete, a nyári hőségben is kellemes hűvöst teremthetünk segítségével, egyes redőny típusok pedig betörésvédelmi szempontból is növelik a lakás biztonságát.

redőny szúnyoghálóMűanyag redőnyök

A műanyag redőny kedvező ár-érték aránya és hatalmas színválasztéka miatt igen keresett típus.
Mivel a műanyag jó hőszigetelő, így a belőle készült redőny is jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezen kívül a műanyag redőny előnye még, hogy könnyű, így kézi erővel is könnyedén működtethető.
Napjainkra a műanyag redőnyök szinte teljesen felváltották a korábban elterjedt nehéz fa redőnyöket, mivel kisebb súlyúak, könnyebben tisztíthatók, és redőnylécei között jóval kisebb a szellőzőrés, mint a hagyományos fa redőnyök esetén.

Műanyag redőny felszerelhető külső tokos, vagy felső tokos kivitelben.

redőny tokkalAlumínium redőnyök

Az alumínium redőny elegáns, hosszú élettartamú redőny megoldás.
Mivel az hőszigetelt alumínium lamella kitűnő hőszigetelő tulajdonságokkal bír, a belőle készült redőny kiválóan alkalmas a nyári hőség elleni védelemre, valamint télen a meleg benn tartására. Ezen túlmenően, az alumínium redőny betörésvédelmileg is jó választás: mechanikus védelemként szolgál a betörők ellen (feltolás-gátlóval szerelt változatban).

Külső tokos redőny

A külső tokos redőny legfőbb előnye, hogy szinte bármilyen nyílászáróhoz felszerelhető. A Külső tokos redőny lehet kívülről látszó, illetve nem látszó kivitelben.

vakolható redőnyKülső tokos redőny fajtái:

- Eléépített, utólagosan beszerelhető redőny: Az utólagosan beépített külső tokos redőnynél kívülről látszik a redőnytok.
- Eléépített, vakolható külső tokos redőny: A vakolható külső tokos redőny beszerelését az építkezéskor kell végezni, előre kialakított helyet igényel. Ennél a redőny kivitelnél a redőnytok nem látszik.

Felső tokos redőnyök

A felső tokos redőny (ráépített redőny) felszerelésére ott van lehetőség, ahol az ablakok felett van redőnytok. Ennél a redőny típusnál kívülről nem látszik a redőnytok.

Motorizált redőny

A motorizált redőny a komfort és biztonság jegyében született redőny mozgató megoldás.
A motorizált redőny amellett, hogy kényelmessé és gyorssá teszi a redőny mozgatását, időkapcsolóval programozható verziók esetén betörésvédelmi szempontból is hatékony: ha épp nyaralás vagy egyéb elfoglaltság miatt nem tartózkodunk a lakásban, az automatikusan vezérelt redőny rendszernek köszönhetően ez nem tűnik fel a bűnözőknek.

Motorizált redőnyök típusai:

- Vezetékes vezérlésű redőny (fali kapcsolós)
- Rádió vezérlésű redőny

motorizalt_redony.jpg

 
Gyakori kérdések - Információk
A gyakran feltett kérdésekre
választ kaphat, ha 
 
 
Minden amit a vásárlás előtt érdemes megtudni.
 
Kapcsolat
Ajtó Ablak Centrum
Elköltöztünk!!!!
Új címünk:1222 Budapest Gyár utca 15.
 
Mobil: +3620/9458-660
Mobil: +3620/4600-639
Mobil: +3620/9340-309
            info@ajtoablakcentrum.com
Személyes megbeszéléshez telefonos egyeztetés szükséges!!!!
              
 
 
   
Műanyag ablak, fa ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, beltéri ajtó, redőny | Ajtó-ablak Centrum INweb Informatika