Diplast Kft.
2049 Diósd Homokbánya u.77.
Mobil: 36 20 9340 309
Mobil: 36 20 9458 660
 
 
Termékek
REHAU SYNEGO PROFIL PASSZÍV HÁZHOZ IS
Termék kínálatunk ÚJ nyílászárócsaláddal bővült!!!
REHAU SYNEGO  termékcsalád!
 
 
További részletekért katt ide
BEJÁRATI AJTÓK
 Bejárati Ajtók 
 
17743053_8c86816694_m.jpg
 
Bejárati ajtóhoz kérje ajánlatunkat!

Általános szerződési feltételek

 
A www.ajtoablakcentrum.com web oldalt a Diplast  Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (2049 Diósd Ipar u.9. cégjegyzékszám: 13-09-085105) a továbbiakban mint - Szolgáltató - üzemelteti abból a célból, hogy a Szolgáltató és a vevő , továbbiakban – Vevő - között egy elektronikus értékesítési és vásárlási lehetőség létesüljön.
 
I. Általános tudnivalók
I.1. A jelen Általános Szerződési Feltétel hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amelyet a Szolgáltató üzemeltet és a www.ajtoablakcentrum.com weboldalon keresztül történik.
I.2. A fentiekben megjelölt webcímen történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott módon. Minden egyéb rendelést - telefonon, vagy telefaxon,- természetesen fogadunk, de azokra nem érvényesíthetők a kizárólag a web áruházban megjelölt és biztosított kedvezmények.
I.3. Szolgáltatásunkat minden jogképes természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben a sikeresen regisztrál. A regisztrációval elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.
 
II. Regisztráció
Az érvényes regisztrációhoz, a regisztráció során minden olyan mezőt ki kell tölteni, amelyek *-al vannak megjelölve.
 
III. Megrendelés - a szerződés létrejötte
III.1. A vásárolt áruk lényeges tulajdonságait, jellemzőit, az áruk használatára vonatkozó esetleges utasításokat a konkrét termék – Részletek valamint az Adatlap információs oldaláról lehet részletesen megismerni. Az adatok és a leírások pontosságáért a Szolgáltató a felelős.
III.2. Mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár az eladási ár
III.3. Szolgáltató garantálja, hogy a megrendeléskor feltüntetett és a visszaigazoláson szereplő ár a vételár, és az adott megrendelés beteljesüléséig nem változhat.
III.4. A weboldalon közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe, de a módosítás a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja.
III.5. A Szolgáltató a már megrendelt áruk vételáránál is fenntartja a változtatás jogát, ha adatbeviteli hiba, illetve tévedés miatt a weboldalon megadott ár eltér a termék árlistájában szereplő ártól. Ebben az esetben Szolgáltató tájékoztatja a Vevő-t, aki gyakorolhatja az elállás jogát, mindennemű kötelezettség megszűnésével.
III.6. Vevő a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és azt magára nézve kötelezőnek ismeri el.
III.7. A Szolgáltató a megrendelést csak sikeres regisztráció esetén fogadja el. Az esetlegesen hibásan megadott adatokból eredő téves teljesítésből eredő károkért az üzemeltetőket felelősség nem terheli.
III.8. A Szolgáltató a megrendelés megérkezését követően köteles a Vevő részére a vásárlást elektronikus úton visszaigazolni. Amennyiben ez a visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Vevő részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató szállítási, illetve a Vevő vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.
III. 9. A szerződés a Szolgáltató II.8. pontban meghatározott visszaigazolás Vevő részére történő megküldésével jön létre.
 
IV. Szállítási és fizetési feltételek 
A részletek a főoldal, alsó menü sorában található – Szállítási és fizetési feltételek – linkre kattintva letölthető.
 
V. Elállási jog
V.1. A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet alapján úgynevezett elállási illeti meg a Vevő-t. Az elállásra az adhat okot, hogy a kiszállított termék eltér a honlapon közölt leírástól, vagy paraméterektől. Ezt az igényét elektronikus úton jogosult jelezni a weboldalon feltüntetett e-mail címen. A beépítésre került termékek esetén, a termék jelentős megváltoztatása miatt az elállási jog megszűnik.
V.2. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat a weboldalon feltüntetett e-mail címen.
 
VI. Garancia, szavatosság
VI.1. A jótállásra és a szavatosságra a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) kormányrendeletben foglaltak az irányadók. Az egyes árucikkekre vonatkozó jótállási és szavatossági feltételek a termékek Adatlap-ján feltüntetésre kerülnek, melyek összhangban vannak a gyártók előírásaival.
VI.2. A garancia érvényesítése ügyfélszolgálatunknál lehetséges, annak igényét a Vevő-nek e-mailben kell bejelentenie.
VI.3. A vásárlás során kiállított számlát, valamint az itt felsorolásra kerülő dokumentumok közül, azokat, amelyeket az árú kíséretében meg kap, gondosan őrizze meg. /termékismertető, garancialevél, megfelelőségi tanúsítvány, kezelési útmutató/.
 
VII. Felelősség
VII.1. A www.ajtoablakcentrum.com weboldalon való látogatás és vásárlás feltételezi a Vevő részéről az Internet technikai és műszaki lehetőségének és korlátjainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.
VII.2. A weboldalhoz való csatlakozás miatt bekövetkezett bármely kárért a Szolgáltató nem felelős.
A Vevő kötelessége és felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. 
VII.3. Vis maior esetén az üzemeltető nem vonható felelősségre. Ilyennek kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a web áruház akadálytalan működését, valamint ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adatok elvesznek. Esetleges rosszindulatú - hacker vagy cracker - támadásokért, vírus vagy féreg támadásokért felelősséget nem vállalunk.
VIII. Adatvédelem
A regisztrálás során a Vevő által megadott adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Szolgáltató a Vevő adatait harmadik félnek nem adja át. Ettől csak abban az esetben térhet el a Szolgáltató, ha a szerződés teljesítéséhez szükséges, hogy a Szolgáltató alvállalkozóként közreműködő partnert vegyen igénybe. Az alvállalkozók a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek azt átadni. A Szolgáltató köteles a Vevő adatainak kezelésekor a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek megfelelően eljárni.
Az adatvédelmi nyilatkozatot a főoldal, alsó menü sorában található – Adatvédelmi nyilatkozat – linkre kattintva letöltheti.
 
IX. Egyéb
IX.1. A jelen - Általános Szerződési Feltételeket – a Szolgáltató mint a weboldal üzemeltetője szabadon módosíthatja. A módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor a módosítás szövege online megjelenik és megtalálható a weboldalon.
IX.2. Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a jelen - Általános Szerződési Feltételek-ben foglalt szabályokat, a Szolgáltató jogosult érvényteleníteni a Vevő regisztrációját és vásárlását.
IX.3. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Budaörsi Városi Bíróság mint joghatóságát illetékességét kötik ki.
X.4. A Szolgáltató a weboldal üzemeltetését az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján végzi.
 
Diósd , 2010. január 15.
 
 
 
Gyakori kérdések - Információk
A gyakran feltett kérdésekre
választ kaphat, ha 
 
 
Minden amit a vásárlás előtt érdemes megtudni.
 
Kapcsolat
Ajtó Ablak Centrum
Elköltöztünk!!!!
Új címünk:2049 Diósd Homokbánya u.77.
 
Mobil: +3620/9458-660
Mobil: +3620/4600-639
Mobil: +3620/9340-309
            info@ajtoablakcentrum.com
Személyes megbeszéléshez telefonos egyeztetés szükséges!!!!
              
 
 
   
Műanyag ablak, fa ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, beltéri ajtó, redőny | Ajtó-ablak Centrum INweb Informatika