Diplast Kft.
2049 Diósd Homokbánya u.77.
Mobil: 36 20 9340 309
Mobil: 36 20 9458 660
 
 
Termékek
REHAU SYNEGO PROFIL PASSZÍV HÁZHOZ IS
Termék kínálatunk ÚJ nyílászárócsaláddal bővült!!!
REHAU SYNEGO  termékcsalád!
 
 
További részletekért katt ide
BEJÁRATI AJTÓK
 Bejárati Ajtók 
 
17743053_8c86816694_m.jpg
 
Bejárati ajtóhoz kérje ajánlatunkat!

Adatvédelmi nyilatkozat

Tisztelt Ügyfelünk!
 
Amikor Ön a Diplast kft, www.ajtoablakcentrum.com web oldalán az internetes vásárláshoz szükséges regisztrációt kitölti, a személyes adatait is átadja számunkra.
Web Áruházunkat és annak működését úgy alakítottuk ki, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.
 
Tájékoztatjuk, hogy a Diplast kft az árú értékesítésre irányuló szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából kezeli a Vevő azonosításához szükséges és elégséges azonosító adatokat.
 
A Diplast kft a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek, és azt oly módon, hogy személyes adatok kezelésére csak akkor kerüljön sor, ha ez a szolgáltatás nyújtásához feltétlenül szükséges, azonban ebben az esetben is csak a szükséges mértékben és ideig.
 
A Diplast kft a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos adatokat bármely, az előzőekben meghatározottaktól eltérő célból - így különösen szolgáltatása hatékonyságának növelése, az igénybe vevőnek címzett elektronikus hirdetés vagy egyéb címzett tartalom eljuttatása, piackutatás céljából - nem kezel.
 
A Vevő adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, a Diplast kft nem adja tovább.
 
A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, illetőleg a központi számítógépet üzemeltető személyek a feladatuk ellátásához, illetve a Vevő által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.
 
Ez a tájékoztató a honlapunkkal kapcsolatos adatvédelmi információkat tartalmazza. Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben.
 
Diósd 2010-01-13
 
 
Gyakori kérdések - Információk
A gyakran feltett kérdésekre
választ kaphat, ha 
 
 
Minden amit a vásárlás előtt érdemes megtudni.
 
Kapcsolat
Ajtó Ablak Centrum
Elköltöztünk!!!!
Új címünk:2049 Diósd Homokbánya u.77.
 
Mobil: +3620/9458-660
Mobil: +3620/4600-639
Mobil: +3620/9340-309
            info@ajtoablakcentrum.com
Személyes megbeszéléshez telefonos egyeztetés szükséges!!!!
              
 
 
   
Műanyag ablak, fa ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, beltéri ajtó, redőny | Ajtó-ablak Centrum INweb Informatika