Diplast Kft.
2049 Diósd Homokbánya u.77.
Mobil: 36 20 9340 309
Mobil: 36 20 9458 660
 
 
Termékek
REHAU SYNEGO PROFIL PASSZÍV HÁZHOZ IS
Termék kínálatunk ÚJ nyílászárócsaláddal bővült!!!
REHAU SYNEGO  termékcsalád!
 
 
További részletekért katt ide
BEJÁRATI AJTÓK
 Bejárati Ajtók 
 
17743053_8c86816694_m.jpg
 
Bejárati ajtóhoz kérje ajánlatunkat!

Fa bejárati ajtó

Fa bejárati ajtó

A fa bejárati ajtó természetessége, szépsége, és nem utolsó sorban a faanyag kiváló tulajdonságai miatt igen kedvelt megoldás, főleg családi házaknál alkalmazzák előszeretettel.
Miben rejlik a fa bejárati ajtó előnye? Leginkább abban, hogy fából bármilyen forma, bármilyen elképzelés megvalósítható, a legspeciálisabb igényekre is megoldást kínál.

A fa bejárati ajtó „él”

Ha végigsimítunk egy rideg fém, vagy egy közömbös műanyag, utána pedig egy natúr fa bejárati ajtó felületén, utóbbinál érezni fogjuk a fa bársonyos, természetes tapintását, a lélegző anyag meleg és barátságos hangulatát. Sokan azért is döntenek a fa bejárati ajtó mellett, mert ezt az utánozhatatlan hangulatot szeretnék otthonukba is bevinni.

A fa bejárati ajtó felületkezelése

A mai, korszerű technológiának köszönhetően a legtöbb fa bejárati ajtó már úgy készül, hogy rétegeit eleve kezelik az ellenálló képesség növelésének érdekében. Azonban a kész fa bejárati ajtó – főleg, ha kültéri – megfelelő külső felületkezelése is elengedhetetlen, ha hosszú ideig szeretnénk megőrizni minőségét. A fa bejárati ajtó felületkezeléssel védhető meg az időjárással szemben.

A fa bejárati ajtó masszív

Fa bejárati ajtó általában jó minőségű, fából készül. Az ajtószerkezet és az erős mechanikus zárszerkezet betörésvédelmileg igen megbízhatóvá, stabillá, masszívvá, ellenállóvá teszi a fa bejárati ajtót.

Beltéri fa bejárati ajtó

Amennyiben a fa bejárati ajtó beltéri beépítésre kerül, nem kell az időjárási viszontagságokkal, sem a nagymértékű hőfok ingadozással szemben ellenállónak lennie. Ilyen esetekben általában a fa bejárati ajtó külső megjelenésére fordítódik nagyobb figyelem, a design, a stílus lesz mérvadó választáskor.

Kültéri fa bejárati ajtó

Ha a fa bejárati ajtó kültéri beépítésre kerül, akkor viszont a csapadék, a jég, a hideg és a szél miatt előtérbe kerülnek egyéb tulajdonságok is az esztétikum mellett: a fa bejárati ajtó felületkezelése, hőszigetelése, hangszigetelése, stb.

A fa bejárati ajtó hőszigetelése

Mivel a fa hőtágulása rendkívül csekély, nem vezeti a hőt, így a fa bejárati ajtó egyik legnagyobb előnye, hogy kiválóan hőszigetelhető, nem képződnek hőhidak a külső-belső hőmérsékleti különbségekből adódóan. Energiatakarékossági oldalról nézve, a fa bejárati ajtó remek választás ahhoz, hogy a meleg benn maradjon, a hideg pedig kinn.

Az általunk forgalmazott fa bejárati ajtó márkák

- Basic fa bejárati ajtó: A natúr fa bejárati ajtó család minden tagja gazdag formavilágot és variálhatóságot kínál. A Basic fa bejárati ajtó 5 pontos zárrendszerrel ellátott, biztonságos megoldás az illetéktelen behatolók ellen.

- Premier Basic fa bejárati ajtó: A felületkezelt Premier Basic fa bejárati ajtó kínálat a letisztult formák és a funkcionalitás jegyében készült, az egyszerűség és a praktikum kedvelőinek.

- Premier Natur Line fa bejárati ajtó: A felületkezelt Premier Natur Line fa bejárati ajtó választék az esztétikum jegyében készült, megannyi variációban áll az érdeklődők rendelkezésére.

 
Gyakori kérdések - Információk
A gyakran feltett kérdésekre
választ kaphat, ha 
 
 
Minden amit a vásárlás előtt érdemes megtudni.
 
Kapcsolat
Ajtó Ablak Centrum
Elköltöztünk!!!!
Új címünk:2049 Diósd Homokbánya u.77.
 
Mobil: +3620/9458-660
Mobil: +3620/4600-639
Mobil: +3620/9340-309
            info@ajtoablakcentrum.com
Személyes megbeszéléshez telefonos egyeztetés szükséges!!!!
              
 
 
   
Műanyag ablak, fa ablak gyártás, műanyag bejárati ajtó, fa bejárati ajtó, beltéri ajtó, redőny | Ajtó-ablak Centrum INweb Informatika